Parsasco, No spang

     Verscherpte COVID-19 maatregelen N.V. Parsasco     

Over Parsasco

N.V. Parsasco (Paramaribo Schade Assurantie Company) is op 11 oktober 1994 opgericht en was vanaf 15 november 1995 operationeel.
Vanaf die dag vormen continuïteit, onafhankelijkheid en optimalisering van klantenservice de basis van ons beleid.

Waar vindt u ons?

We bieden onze verzekeringen aan via erkende agenten en vanuit onze kantoren in Paramaribo, Nieuw-Nickerie, op Tamansarie en in Lelydorp.

Missie

Wij zijn flexibel in onze diensten, leveren verzekeringsproducten op maat voor onze klanten en ontzorgen hen met innovatieve toepassingen.

MVO Beleid

Bij Parsasco N.V. is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vanzelfsprekend. Ons MVO-beleid is erop gestoeld dat elke bedrijfsbeslissing zich kenmerkt door waarde creatie voor onze medewerkers, onze klanten, business partners en aandeelhouders.

Iedere medewerker neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op de mens en het milieu. Deze waarde op sociaal (People), ecologisch (Planet) en economisch (Profit) gebied zijn verankerd in ons bedrijf en onze bedrijfsprocessen.

Door dit te voeren MVO-beleid kunnen wij op ondernemende en innovatieve wijze werken aan duurzame oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken die goed aansluiten bij onze kerncompetenties en bedrijfsprocessen.

Jaarverslagen

ISO certificering

In 2012 werd ons hoofdkantoor in Paramaribo ISO 9001 gecertificeerd en momenteel heeft ons hoofdkantoor ook een ISO9001:2015 certificaat. Daarmee garanderen wij onze klanten een hoge kwaliteit in dienstverlening die voldoet aan internationale eisen. Het kwaliteitsmanagementsysteem, de inzet van toegewijde en gekwalificeerde medewerkers en de ideeën van klanten dragen bij aan de constante kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening.Verder werken wij eraan om ook onze filialen tussen nu en 1 jaar te certificeren.

Zo goed voelt verzekerd zijn!

Verrassingen geven het leven kleur. Maar een aanrijding, brand, ongeval of ziekte...zijn niet de verrassingen waar je op zit te wachten. Maar met een goede verzekering van Parsasco zij ze wel op te vangen. Met persoonlijke service, snelle afhandeling en een uitstekende dekking.
Zo kan je snel weer door met de leuke verrassingen in het leven.

Nieuws

Launch nieuw logo
Launch nieuw logo

Parsasco N.V. opende 25 jaar geleden als schadeverzekeraar, officieel haar deuren voor haar klanten. Dit wordt gepast gevierd met medewerkers, klanten, agenten en alle anderen die betrokken zijn bij onze dienstverlening.

14 nov 2020

Lees meer

Parsasco doneert aan kustbeschermingsproject profressor naipal
Parsasco doneert aan kustbeschermingsproject profressor naipal

Paramaribo Schade Assurantie Company (Parsasco N.V.) heeft in verband met haar 25 jarig bestaan een donatie gegeven aan de Vereniging Mangrove Forum Suriname (MAFOSUR). Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken werd in het bijzonder uitgenodigd op vrijdag 13 november 2020 dit heugelijke feit bij te wonen. De bewindsman bleek erg onder de indruk te zijn van het initiatief.

14 nov 2020

Lees meer

Parsasco geeft terug
Parsasco geeft terug

De schadeverzekeringsmaatschappij N.V. Parsasco die thans een begrip is in onze samenleving heeft op 13 november 2020 haar 25 jarig bestaan herdacht. In verband hiermee voert zij naast andere projekten ook sociale projekten uit.

01 feb 2021

Lees meer

Werken bij Parsasco

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Advies Nodig?

Stuur ons een bericht via het onderstaand formulier en onze enthousiaste medewerkers proberen jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Parsasco

N.V. Parsasco is de jongste schadeverzekeringsmaatschappij op de Surinaamse markt. Continuïteit en onafhankelijkheid zijn de basis voor ons beleid.

Vestigingen

Algemeen
Paramaribo
Commewijne
Lelydorp
Nickerie

Parsasco, No spang