Henck Arronstraat 119, Paramaribo
Ma - Vr : 07:00 - 15:00, Za : 08:00 - 13:00
+597 421-212

Over Parsasco

Over parsasco

N.V. Parsasco (Paramaribo Schade Assurantie Company) is op 11 oktober 1994 opgericht en was vanaf 20 november 1995 operationeel.
Vanaf die dag vormen continuïteit, onafhankelijkheid en optimalisering van klantenservice de basis van ons beleid.

Waar vind u ons

We bieden onze verzekeringen aan via erkende agenten en vanuit onze kantoren in Paramaribo, Nieuw-Nickerie, op Tamansarie (Commewijne) en in Lelydorp.

Missie

N.V. Parsasco is een dynamisch schadeverzekeringsbedrijf binnen de Surinaamse gemeenschap, dat gespecialiseerd is in het aanbieden van verzekeringsproducten en daarmee verbandhoudende diensten aan bedrijven en particulieren volgens internationale kwaliteitsstandaarden.

Visie

N.V. Parsasco werkt voortdurend aan verbetering van haar klantgerichtheid door een persoonlijke benadering van haar klanten, middels het inzetten van onze tussenpersonen en het werken met hoogwaardige en gebruiksvriendelijke technologie.

Bekijk hier onze

Jaarverslagen

ISO certificering

In 2012 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en momenteel hebben wij ons ISO9001:2015 certificaat. Daarmee garanderen wij onze klanten een hoge kwaliteit in dienstverlening die voldoet aan internationale eisen. Het kwaliteitsmanagementsysteem, de inzet van toegewijde en gekwalificeerde medewerkers en de ideeën van klanten dragen bij aan de constante kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening.

Zo goed voelt goed verzekerd zijn!

Verrassingen geven het leven kleur. Maar een aanrijding, een brand, een ongeval of ziekte….
Zijn niet de verrassingen waarop u zit te wachten. Maar met een goede verzekering van Parsasco zijn ze wel op te vangen.
Met persoonlijke service, snelle afhandeling en een uitstekende dekking.
Zo kunt u snel weer door met de leuke verrassingen in het leven.

Verzekering aanvragen