Henck Arronstraat 119, Paramaribo
Ma - Vr : 07:00 - 15:00, Za : 08:00 - 13:00
+597 421-212

Over Parsasco

Over parsasco

N.V. Parsasco (Paramaribo Schade Assurantie Company) is op 11 oktober 1994 opgericht. Sinds die dag vormen continuïteit, onafhankelijkheid en optimalisering van klantenservice de basis van ons beleid.

Waar vind u ons

We bieden onze verzekeringen aan via erkende agenten en vanuit onze kantoren in Paramaribo, Nieuw-Nickerie, op Tamansarie (Commewijne) en in Lelydorp.

Missie

N.V. Parsasco is een dynamisch schadeverzekeringsbedrijf binnen de Surinaamse gemeenschap, dat gespecialiseerd is in het aanbieden van verzekeringsproducten en daarmee verbandhoudende diensten aan bedrijven en particulieren volgens internationale kwaliteitsstandaarden.

Visie

N.V. Parsasco werkt voortdurend aan verbetering van haar klantgerichtheid door een persoonlijke benadering van haar klanten, middels het inzetten van onze tussenpersonen en het werken met hoogwaardige en gebruiksvriendelijke technologie.

Bekijk hier onze

Jaarverslagen

ISO 9001:2015 certificering

Parsasco behaalde in 2012 het ISO 9001:2015 certificaat. Daarmee garanderen we onze klanten een hoge kwaliteit in dienstverlening die voldoet aan internationale eisen. Het kwaliteitsmanagementsysteem, de inzet van toegewijde en gekwalificeerde medewerkers en de ideeën van klanten dragen bij aan de constante kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening.

Verzekering aanvragen